Prehransko svetovanje

Imate mladička, pa ne veste s čim bi ga hranili? Želite prehod na drug tip prehrane psa? Bi radi menjali hrano, pa ne veste, katera bi bila najbolj kvalitetna ali optimalna za vašega psa? Potrebujete pomoč pri interpretaciji komercialne hrane ( briketov, peletov, konzerv, surove…)?

Se kuža praska, ima mehko blato ali drisko, mu izpada dlaka, se grize po koži, bruha, se mu spahuje, ima spremembe na koži, ponavljajoče vneta ušesa, se je vedenjsko hitro spremenil, ipd.? 

Potem je prva stvar, na katero bi morali pomisliti, kot vzrok, PREHRANA. Če ima vaš kuža opisane težave ali sumite nanje, ste na pravem mestu!  

Danes ima vsak 2. pes težave s kožo ali prebavili zaradi napačne prehrane. Med pogostimi bolezenskimi stanji psov so prehranske preobčutljivosti. Alergije in intolerance na hrano lahko povzročajo številne neprijetnosti tako za žival kot njenega lastnika. Vendar izkušnje kažejo, da lahko z ustreznim pristopom uspešno pomagamo svojemu psu, ki trpi za tovrstnimi težavami.

Z individualnim pristopom vam bomo ustrezno svetovali in oblikovali prehranski načrt, ki bo ustrezal točno določenim potrebam vaše živali, na način, ki bo odgovarjal tudi vam oziroma vašemu življenjskemu stilu. 

zakaj se pes praska

Podrobnosti:

–   posvet z lastnikom o živali (po telefon ali preko spleta)

–   analiza trenutne situacije in načina življenja živali

–   ocena in pregled zgodovine hranjenja ter kondicije psa

–   priprava prehranskega načrta z recepti 

– svetovanje o prehranskih dodatkih in naravnih antiparazitikih

– prilagajanje diete po potrebi

Prehranski načrt za uravnoteženo dieto: 90 EUR 

Prehranski načrt za klinično dieto: 100 EUR 

Svetovanje o menjavi (pre)hrane ali interpretaciji obstoječe: 40 EUR

 

*Cenik velja od 1. 8. 2023. DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1. Pridržujemo si pravico do spremembe cenika.

NARAVNA ZAŠČITA PROTI KLOPOM