Leglo Ameriški stafford terrier 2022

SPOROČAMO VESELO NOVICO!

Načrtujemo paritev ameriških stafford terrierjev 🙂 

Vzrejamo izključno ljubiteljsko, kar pomeni, da so legla pri nas bolj redka, parimo glede na zanimanje bodočih lastnikov, saj se nam zdi zelo neodgovorno, da parimo brez, da bi imeli dovolj resnih bodočih lastnikov. V kolikor iščete mladička “nadstandardno” zdravstveno pregledanih staršev, primerno socializiranih, habituiranih, vzgojenih njihovi starosti primerno ter mladička, čigar vzrediteljica je veterinarka in daje prednost predvsem zdravju živali, smo pravi naslov za vas!

Po tehtnem premisleku smo se odločili za  vzrejo, predvsem zaradi psičkinega zdravja in karakterja. Stremimo k ohranjanju standarda pasme, poudarek dajemo predvsem na zdravje in vzgojo mladičkov v leglu. Vsi rezultati zdravstveniih testov so navedeni v opisu psov. 

Amstaff Dynasty Always There "Hera"

KARAKTER: Kot mladiček je bila zelo razigrana, nikoli zadržana, pogumna in radovedna, kot se za vsakega zdravega mladiča spodobi. Tekom odraščanja je pokazala zelo stabilen karakter, saj dobro prenaša visok nivo stresa, ki je ne vrže iz tira. Obožuje plavanje, daljše sprehode in kopanje zemlje. Je zelo energična psička, izredno prijazna, sicer rada poležava doma, a je pripravljena na dnevne podvige. Rada raziskuje in uporablja nos, kot se za terierja spodobi. Rada se crklja pri ljudeh, ki jim zaupa, se valja zunaj po tleh in uganja norčije. Ni požrešna psica, zelo rada pa žveči in liže. Rodovnik si lahko ogledate tukaj.    

Freedom King of Gold Court

KARAKTER: Energičen, vesel, prijazen kuža, stabilnega karakterja. Rad ima daljše sprehode z lastnikom. Rodovnik si lahko ogledate tukaj

Ker želimo najti čimbolj ustrezne bodoče lastnike, smo na kratko opisali pogoje, pod katerimi bodo vzrejeni naši mladiči:

Kakšne bodoče lastnike iščemo?

Pošlji povpraševanje

NARAVNA ZAŠČITA PROTI KLOPOM